Uncategorized

Trött den senaste veckan

Jag måste erkänna att jag känt mig ganska trött den senaste veckan, lite urlakad. Men så har det varit en hel del som hänt. Bytt jobb, releasemingel, releasen för Ljud-och E-boken och anspänningen kring hur boken skulle tas emot. Så klart att det tar på krafterna. Jag har också ett skrivmål på minst 1000 ord per dag för att hinna klart Den man behöver mest, del två i oväntad vänskap serien. Uppföljaren till Det kan bara bli bättre. Så jag skriver på. Där har nu också omslaget blivit klart, och jag hoppas kunna visa det för er snart. Releasedatum är också satt, det blir den 22 oktober (del ett kommer den 15 juli). Det är en helt annan serie än Livet i Grödeby. Förlaget kallar den feelgood med svärta och serien läses av Julia Dufvenius.

Playa del Grödeby har gått jättebra och mottagits väl. Så otroligt roligt och jag är så glad. Gick efter några dagar upp på första plats på Storytels Feelgood top 50 och på trettonde plats på top 50 av alla böcker. Fina försäljningssiffror från förlaget. Härlig debut.

Jag hoppas ni vill lyssna. Önskar ni köpa boken i pappersformat så finns länk här på hemsidan under Hem. Signerat ex kan beställas via mig och då via DM på Instagram @skrivochresmedtherese

Firade i mitten på veckan, det måste man göra när man ligger i topp!

Jag tycker det är så kul att skriva om Grödeby och hoppas att det kan komma en del tre också. Idén är klar och de första 10 000 orden skrivna, men jag måste först skriva klart Den man behöver mest. Sedan vet jag ju inte heller om förlaget vill ha en del tre. Men jag hoppas.

För övrigt längtar jag till våren. Kyla är inte min gren och nu vill jag hänga undan vinterkläderna, öppna poolen och sitta och skriva ute. Men det ser mörkt ut, haha.

Fler som längtar och spanar efter våren …

Önskar alla en trevlig helg!