Feelgood, Skrivliv,

Hemma igen

Påsken har tillbringats på landet. Vi stannade hela veckan efter och var lediga, förutom ena dottern som jobbade på distans.

Jag har redigerat ”Den man behöver mest” en hel del, men det har också blivit lite läsande. Jag har bl a läst ”Herre på täppan” av Olséni & Hansen. En smårolig mysdeckare utgiven av Bokfabriken.

Gillar man mysdeckare så är den absolut ett bra tips.

Ett annat tips är ”Skärvor i skymningen” av Sofia Ymén (min eminenta skrivcoach btw 😉 ) utgiven av Printz Publishing. Också det en härlig mysdeckare. Den lyssnar jag på men har bara kommit halvvägs.

Bild lånad av Sofia.

Sofia ska jag dessutom få hänga lite med i början på sommaren, då hon är ciceron på en resa anordnad av Go Slow Travel. En feelgoodresa till Dublin, fån fredag till måndag. Jag är supertaggad, det ska bli så roligt. Ska också läsa några Sheila O´Flanagan-böcker innan dess, då vi ska få träffa henne en av Irlands största Feelgoodförfattare.

Här ska vi bo! (biler lånade från nätet)

Men innan dess händer massa annat kul. Jag börjar nytt jobb på måndag, på Vaccin Direkt i Täby C och jag har lite event inbokade under våren. Bl a ska jag ta mig några skrivardagar i Karlstad. Aldrig varit där och stadshotellet såg mysigt ut och det gick direkttåg, därav valet av ort. Jag ska stå på Täby Vårmarknad med min bok Playa del Grödeby och jag har ett bord på Trosa Marknad tillsammans med en skrivkompis.

Skrivmässigt är det redigering för fullt just nu, med mest fokus på det närmaste månaden. Men jag skriver också på en ny serie, som jag hoppas ska bli något av så småningom.

Just det! Jag har också fått hålla i ”Dagen är din” i den härliga Fb- gruppen ”Feelgoodfredag”. Om ni går in och söker på mitt namn så får ni upp fem inlägg om mitt skrivande som jag lade ut under min dag 21/3.

Det fortsätter också trilla in härliga kommentarene och betyg på Playa del Grödeby. Vissa tråkiga också men inte alls många och jag blir så glad för läsare/lyssnare som tar sig tid att skriva om min bok.

Hoppas ni alla haft en fin påsk

Klart att Sally skulle få gå på äggjakt!