Boksläpp

Att få signera sin egen bok

För första gången har jag signerat min egen bok. Vilken känsla! Det plingade till i telefonen med jämna mellanrum och beställningarna droppade in. Tack alla som beställt och vill läsa min bok. Jag är så spänd på vad ni ska tycka. Det kommer nog både ris och ros, det är jag säker på. Man kan inte skriva för alla. Sedan kommer folk tycka olika kring inläsaren också.

Konstruktiv kritik är bra. Jag läste om någon författare, minns ej vem, som studerade om det var några åsikter som var lika i läsares och lyssnares tyckande och tog det till sig i sitt skrivande. Det låter smart tycker jag, istället för att bara slå det ifrån sig. Jag hoppas såklart att det är övervägande gillande, att läsarna kommer att tycka om att hänga med Palle & Mona i Grödeby.

I morgon är det jobbvecka, slut på ledigheten. Men först en söndagskväll.

Ha det gott.

Lämna ett svar