Boksläpp

Smygrelease

Nu känns det på riktigt! Om cirka två månader kommer Playa del Grödeby ut som Ljud- och E-bok hos Lind & Co, med Fredde Granberg som inläsare. Så himla roligt. Men idag hade jag på sätt och vis en egen release, eftersom jag tryckt upp böckerna på eget förlag och från och med idag går de att köpa av mig. Jag tyckte att det kändes roligt att göra det med debuten och det är flera av er som frågat om den finns att köpa i papper, och nu gör den det. Alla som vill lyssna kan redan nu lägga till den i sin ljudbokslista i streamingtjänsterna, så man inte missar släppet den 22 januari 2024.

@skrivochresmedtherese

Samtidigt firar jag också att jag skrev avtal på ett fjärde feelgoodmanus i veckan. Det är inte Grödebyserien (där del två kommer i nov -24), utan del två i Oväntad vänskap-serien. Den serien läses av Katarina Ewerlöf och första delen kommer i juli-24, del två är nu alltså på gång och kommer i nov-24. Det är lite tight schema, jag har fått göra en ordentlig skrivplan för att hinna med. Men jag klagar inte, det är så otroligt roligt och jag är så glad åt samarbetet med Lind & Co.

Ny hemsida har jag fått också! Fin va? Jag är tacksam för all hjälp jag fått från Agnes, äldsta dottern, och detta är första blogginlägget här på hemsidan och vi får hoppas att det blir som det ska. Det kommer att bli en del justeringar och när boken släpps på ”riktigt” är det meningen att den ska gå att köpa härifrån också. Det blir nog toppen när allt är klart.

Nu tror jag att den här författaren ska ta lite ledigt och kika på Så mycket bättre. Tycker inte det är jättebra i år, men en stunds avkoppling i alla fall.

Ha en fin kväll!

//Therese

En kommentar

Lämna ett svar